Managed hosting door True

Trend Micro benoemt channel account manager Belux

 

Trend Micro, leverancier van netwerkantivirus- en internet-content-beveiligingssoftware en -diensten, heeft Sabine van Hoijweghen benoemd tot channel account manager BeLux.

In deze functie is ze verantwoordelijk voor het relatiebeheer van de Premium en Authorised Partners van Trend Micro in België en Luxemburg. Van Hoijweghen zal in nauwe samenwerking met deze partners businessplannen opstellen en ze ondersteunen in hun verkoopactiviteiten.

Van Hoijweghen heeft ruime ervaring als account- en productmanager. Voordat ze bij Trend Micro in dienst kwam, was Van Hoijweghen account manager bij Comstor Belgium, een geautoriseerde Cisco-distributeur. Daarnaast was ze bij dit bedrijf als productmanager verantwoordelijk voor Fortinet-producten.

‘De security-markt is momenteel één van de meest dynamische sectoren in de IT en Trend Micro loopt voorop,’ zegt Van Hoijweghen. ‘Ik kan me sterk vinden in de krachtige security-oplossingen, strategie en marktbenadering van Trend Micro. Het verder uitbouwen van het bestaande, sterke Trend Micro-partnerbestand plus het verhogen van het serviceniveau naar onze partners is mijn eerste focus. Mijn goede relaties met integratoren en resellers in België en Luxemburg zullen daaraan zeker een constructieve bijdrage leveren.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/451703). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.