Managed hosting door True

Emexus breidt commercieel team verder uit

 

Mobiele dienstverlener Emexus heeft per 1 februari Louise Hilhorst aangesteld als marketing manager.

Met de aanstelling van Hilhorst wil Emexus zijn internationale aspiraties ook op marketinggebied verwezenlijken. Met de opening van het kantoor in Maleisië, eind 2004, en gezien de verwachte groei in het internationale SMS en ‘beyond SMS’-verkeer, wil Emexus zich meer profileren in de internationale (mobile) media.

Naast het vergroten van de internationale naamsbekendheid, houdt Hilhorst ook de ontwikkelingen in de Nederlandse markt in het oog. ‘Mobile Marketing, Mobile Entertainment, Mobile Internet en de Customized Solutions blijven speerpunten voor Emexus. Veel bedrijven moeten hun mobiele mogelijkheden nog ontdekken, maar als ze dat doen zijn de voordelen eindeloos.’

Hilhorst was na het behalen van haar bul Toegepaste Communicatiewetenschap met master in marketingcommunicatie, twee jaar werkzaam als marketing project manager bij de wholesale tak van ABN AMRO. ‘Bij ABN AMRO heb ik al veel ervaring opgedaan met het internationaal in de markt zetten van innovatieve producten. Dit wil ik in de mobiele branche met succes voortzetten,’ aldus de marketing manager.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/450722). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.