Managed hosting door True

Canon benoemt nieuwe general manager finance

 

Cees van Tilburg is de nieuwe general manager finance van Canon Nederland. Hij volgt hierbij Ernst-Jan Minnema op, die is benoemd als CCI European Controller bij Canon Europa.

Cees van Tilburg heeft in zijn carrière diverse leidinggevende functies bekleed bij multinationals zoals Heineken, Geveke, Schuttersveld en Quest International, waar hij verantwoordelijk was voor de afdeling Finance. Zijn portefeuille was vaak breder dan finance alleen, zo omvatte het vaak ook IT of HR. Finance managers van deze tijd zijn volgens van Tilburg breed georiënteerd. 'In tegenstelling tot superspecialisten met een grote focus op cijfers en beurskoersen, is er nu behoefte aan finance managers die, als de cijfers in orde zijn, ook oog hebben voor het verbeteren van processen binnen de organisatie,' aldus van Tilburg.

De nieuwe finance manager heeft erg veel zin om bij Canon aan de slag te gaan. Van Tilburg: ‘Canon is een financieel erg sterk en ambitieus bedrijf. Ik vind het prettig dat er tegelijkertijd oog voor mensen is; die combinatie van succesvol en menselijk spreekt me aan.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/450654). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.