Managed hosting door True

Actebis Computers start met distributie Canyon

 

Actebis Computers is per 1 februari gestart met de distributie van Canyon.

Canyon is een groeiend bedrijf dat computer componenten en peripherals produceert. Vanuit de thuismarkt Amerika werden achtereenvolgens Rusland en Oost-Europa veroverd. De huidige uitdaging ligt in West-Europa. Canyon verwacht deze uitdaging goed te kunnen aangaan door de nieuwe distributie-overeenkomst met Actebis.
Actebis zal een groot deel van het Canyon assortiment in haar productportfolio opnemen. Hierbij valt te denken aan: external storage / USB-producten, toetsenborden, muizen, MP3 spelers en speakers.
Voor Actebis betekent de distributie-overeenkomst met Canyon een welkome aanvulling op haar productportfolio. Op alle Canyon producten wordt standaard 2 jaar garantie afgegeven.

Om de nieuwe overeenkomst kracht bij te zetten, biedt Actebis resellers die voor € 450,- aan Canyon producten bestellen, een speciaal promotiepakket aan. Dit pakket bestaat uit een 1 meter 60 hoge display, posters, een officiele Canyon raamsticker en de naam van de reseller wordt vermeld op de Canyon website. De reseller zal worden bezocht door een Canyon account manager, die zal helpen met de winkelaankleding.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/449166). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.