Managed hosting door True

ECI Telecom en Avensus gaan partnerschap aan

 

ECI Telecom en Avensus gaan een strategisch partnerschap aan. Avensus verzorgt de marketing, sales en services van ECI Telecom's Optical-technologie voor Metro- en Backbone-netwerken en ECI's Enstara Core IP-routers.

Avensus en ECI Telecom onderhouden al sinds jaren relaties met meerdere Nederlandse operators/service providers. ‘ECI Telecom’s portfolio is het beste wat de industrie te bieden heeft,’ aldus Rob van Straten, algemeen directeur van Avensus. ‘ECI’s kosteneffectieve technologie en schaalbaarheid stelt ons in staat om concurrerende aanbiedingen te doen naar onze klanten. Door de jaren heen hebben we geleerd dat ECI’s snelle respons en de capaciteit om input van klanten om te zetten in maatwerkoplossingen, resulteert in een hoge klanttevredenheid. Dit verklaart waarom ECI Telecom binnen korte tijd een Europese top drie speler is geworden.’

ECI’s oplossing voor optische netwerken met de ‘build-as-you-grow’ architectuur stelt klanten in staat om SDH, Gigabit Ethernet, CWDM and DWDM te combineren op één platform met een geavanceerd management systeem: ECI’s Lightsoft Network Management.

ECI’s Enstara Core IP/MPLS routers bieden volledige functionaliteit, hoge beschikbaarheid, de hoogste schaalbaarheid en prestaties tegen een lagere TCO (total cost of ownership). Enstara brengt de betrouwbaarheid (vijf negens) van circuitgeschakelde netwerken naar de nieuwe core IP-omgeving.

‘ECI blijft groeien in de Europa,’ aldus Shimon Levany, ECI’s President of the North West Europe Region Unit. ‘We werken al jaren met Avensus en ze hebben excellente (technische) services geleverd aan onze klanten. Daarom zetten wij nu de volgende stap door onze relatie uit te bouwen naar een strategische alliantie voor de Nederlandse markt.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/448801). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.