Managed hosting door True

Compatible Distribution in zee met StarTech.com

 

Compatible Distribution is met ingang van 1 februari 2005 aangewezen als enig officieel distributeur van StarTech.com-producten voor de Benelux en Europa. Startech.com levert onder andere KVM-switches en hoogwaardige bekabeling.

KVM-switches zijn ideaal voor het bedienen van meerdere computers met slechts één monitor, muis en toetsenbord. StarTech.com is wereldwijd marktleider en ISO9001 gecertificeerd producent. Het bedrijf heeft in Compatible Distribution een partner gevonden voor de verkoop, marketing en distributie van haar producten binnen Europa.

Compatible Distribution richt zich via een uitgebreid resellernetwerk op systeembeheerders in het algemeen en specifiek op (multi-)mediabedrijven en organisaties actief op audiovisueel gebied. Als ‘dedicated distributor’ van StarTech.com wordt een voorraadniveau van 95 procent op het assortiment gehandhaafd. Naast de bestaande robuuste switches richt Compatible Distribution zich op DVI-switches en op KVM-servermanagement over IP.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/448381). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.