Managed hosting door True

René Oskam directeur Commercial Markets bij Cisco

 

Cisco Systems benoemt René Oskam tot directeur Commercial Markets in Nederland. In deze functie is Oskam verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van de marktpositie van Cisco in de MKB-markt (tot 250 werknemers) en het middensegment (tot 2.500 werknemers).

Een van de belangrijkste speerpunten is het intensiveren van de samenwerking met de partners om de interactie en relatie met de eindgebruikers samen te verstevigen. Voorheen was Oskam als general manager werkzaam bij Comstor, een distributeur van onder andere Cisco-oplossingen. Gedurende zijn carrière is Oskam altijd werkzaam geweest in de ICT-branche onder andere bij bedrijven als Tandem, Adcomp Data Systems, Computer 2000 en Landis.

Rene Oskam zegt: ‘Na een lange periode in het kanaal te hebben gewerkt is het voor mij nu tijd om de uitdaging te zoeken bij de fabrikant. Op die manier blijf ik wel onderdeel van een heel interessant krachtenveld maar vanuit een andere invalshoek. De ervaring die ik heb opgedaan in het kanaal zal ik inzetten om de samenwerking tussen Cisco en haar partners verder uit te bouwen. Een goed inzicht in de werkwijze en cultuur van het kanaal zijn hierbij essentieel.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/447953). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.