Managed hosting door True

Actebis start met Deals 4 Wheels-campagne

 

Actebis Computers is gestart met een nieuwe campagne. Heel de maand maart ontvangen resellers een op afstand bestuurbare race car bij een minimale omzet van duizend euro. De race car is speciaal voor Actebis gepersonaliseerd met onder andere de logo's van de participerende leveranciers.

Dominick Joosten, marketing en e-business manager bij Actebis, over de campagne: ‘We willen graag veel resellers de kans geven om deze race car te ontvangen, daarom hebben we ervoor gekozen om het zeer laagdrempelig te houden. Ze hoeven zich niet in te schrijven en de auto wordt na afloop automatisch opgestuurd. Daarnaast zijn er iedere dag speciale ‘Deals 4 Wheels'-aanbiedingen, waardoor de minimale omzet van duizend euro, nog makkelijker te halen is.'

In april organiseert Actebis aansluitend aan de campagne, voor een beperkt aantal klanten, nog een exclusief event op circuit Zandvoort. Klanten worden hiervoor in maart persoonlijk uitgenodigd.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4430718). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.