Managed hosting door True

Imtech beloond door Avaya

 

Avaya, leverancier van communicatienetwerken voor de zakelijke markt, heeft tijdens het jaarlijkse EMEA BusinessPartner Forum in Brussel de ’Truly Convergence Partner’-award uitgereikt aan Imtech ICT.

Imtech, met de eerste Nederlandse accreditatie voor zowel voice- als dataoplossingen, heeft ruim geïnvesteerd in training, testen en marketing & sales en is daardoor volgens Avaya goed uitgerust om concrete toegevoegde waarde te leveren voor haar Enterprise Class IP Solutions (ECLIPS). De inspanningen van Imtech hebben geleid tot een uitgebreid klantenbestand waarvoor het bedrijf zowel voice- als dataoplossingen van Avaya heeft geïmplementeerd. Hiertoe behoren de Gemeente Alkmaar en Mercedes-Benz. Met het ECLIPS-portfolio van Avaya biedt Imtech bedrijven een route naar een gemeenschappelijk en convergent spraak- en datanetwerk en applicatie-infrastructuur. Klanten kunnen daardoor de investeringen in hun bestaande infrastructuren beschermen en deze naar een hoger plan brengen door in eigen tempo te migreren, waardoor de voordelen van IP-telefonie binnen handbereik komen. Dankzij de op open standaarden gebaseerde hardware en software van de ECLIPS-oplossingen kunnen bedrijven apparatuur en applicaties van derde leveranciers eenvoudig integreren in hun netwerken. Imtech is dankzij de opgebouwde expertise uitstekend toegerust om dit soort migratietrajecten te verzorgen. ’De ’Truly Convergence Partner’-award is in het hele EMEA-gebied in 2002 slechts twee keer uitgereikt. Dat bevestigt het exclusieve karakter ervan en is een erkenning van het belang dat Avaya hecht aan onze samenwerking’, zegt Peter Brandenburg, directielid van Imtech ICT.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4428). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.