Managed hosting door True

MegaSellers ziet marktaandeel eigen merk pc groeien

 

De MegaSellers Groep ziet na jaren van gestage neergang de afzet van eigen merk computers weer toenemen.

‘De vraag naar eigen systemen zit duidelijk in de lift,’ constateert directeur Raymond Perridon. ‘We kunnen de systemen van ons merk Shi-Tec bijna niet aanslepen. Er is een duidelijke toename te zien in de afzet van computers van eigen makelij. In 2004 waren dat er 40 procent meer dan het jaar daarvoor.’

De toename van die vraag naar volgens klantspecificatie geassembleerde pc’s is niet toevallig. MegaSellers Business Computers eigen Shi-Tec-computers worden in de productiehal in Vianen op maat gemaakt. De afnemer kan op internet zelf zijn configuratie samenstellen en krijgt die de volgende dag al afgeleverd voor een prijs die minstens 25 procent lager ligt dan vergelijkbare modellen van de ‘grote’ merken. ‘En wij gebruiken uitsluitend eersteklas componenten zoals Intel-processoren, Intel-moederborden en Intel-chipsets,’ benadrukt Perridon.

De Shi-Tec systemen zijn daardoor bedrijfszeker. De uitvalgraad is op dit moment zo goed als nihil. MegaSellers Business Computers hoeft dan ook niet wakker te liggen van de standaard drie jaar ‘Next Business Day on site’ garantie, die op ieder systeem wordt verleend.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/441836). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.