Managed hosting door True

Rackspace koopt Amerikaanse Sharepoint-specialist

 

Investering dollar groei

Hostingbedrijf Rackspace neemt het Amerikaanse bedrijf SharePoint911 over, dat actief is op het gebied van Sharepoint-consultancy en -training. Rackspace wil met de overname expertise in huis halen waarmee het aanvullende diensten kan verlenen naast het uitvoeren van het beheer van de Sharepoint-infrastructuur. Het Amerikaanse Rackspace is in Nederland actief vanuit een kantoor in Amsterdam.

SharePoint911 uit Maineville (Ohio) is opgericht in 2004 en bestaat uit een zestal Microsoft MVP's (Most Valuable Professional). Verder brengt het diverse Sharepoint-boeken uit en organiseert het trainingen. Rackspace is sinds 2008 actief op de markt voor het hosten en beheren van complexe Sharepoint-omgevingen. Het bedrijf zegt te profiteren van de groeiende behoefte aan betrouwbare beheerder bij bedrijven die gebruikmaken van Sharepoint, met name wanneer de oplossing wordt ingezet voor extern gebruik.

Rackspace Hosting (3800 medewerkers) is de bedenker van Openstack, het open source besturingssysteem voor de cloud. Het bedrijf heeft in Europa twee datacentra in Engeland (Slough).

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4410639). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.