Managed hosting door True

Detron breekt door grens 100 miljoen euro

 

Detron ICT & Telecom Groep is voor het eerst in zijn bestaan door de grens van honderd miljoen euro heen gegaan. De ict-dienstverlener realiseerde in 2011 een omzet van 106 miljoen euro, tegenover 97 miljoen euro in 2010. De brutowinst kwam vorig jaar uit op 7,5 miljoen euro, een lichte stijging ten opzichte van de brutowinst in 2010 (7,4 miljoen euro). Detron (550 medewerkers) is optimistisch over het verloop van 2012 en verwacht een omzetniveau van 120 miljoen euro en een verbetering van de brutowinst te realiseren.

In 2011 pleegde Detron drie acquisities: de zakelijke breedbandleverancier Zoranet, de beheertak voor spraakoplossingen van Tele2 Zakelijk en de detachering-, installatie- en serviceactiviteiten van ict-dienstverlener 2e2. De overnames zullen in 2012 volledig bijdragen aan de omzet en winst van Detron.

Het bedrijf heeft sinds begin dit jaar de dochterbedrijven Kender Thijssen en Finntax hernoemd tot respectievelijk Detron ICT Solutions en Detron Telecom Solutions. Hiermee wil Detron zijn profiel als ict-dienstverlener voor het midden- en kleinbedrijf in Nederland aanscherpen. Verder wil de automatiseerder in 2012 een aantal operationele verbeteringen, zoals van de helpdeskondersteuning doorvoeren en een nieuwe dienst, de 'Cloud Werkplek' voor de zakelijke markt, uitrollen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4410629). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.