Managed hosting door True

Documentautomatiseerder Readsoft koopt Foxray

 

Readsoft, de Zweedse leverancier van software voor automatische documentverwerking, neemt Foxray over. Dit Duitse bedrijf levert software voor enterprise content management. Readsoft heeft aangekondigd de groei te willen versnellen door middel van overnames van bedrijven die complementaire technologie leveren. In Nederland is Readsoft gevestigd in Amersfoort.

Readsoft biedt oplossingen voor documentprocesautomatisering en is sterk in elektronische factuurverwerking. Het bedrijf, opgericht in 1991, streeft er naar handmatige verwerking van documenten in kantoren overbodig te maken. De software van ReadSoft stelt bedrijven in staat documentprocessen te automatiseren, zoals de invoering van gegevens, classificatie, erp-matching (SAP en Oracle), workflows en e-invoicing. Bij Readsoft werken inmiddels zo'n 450 mensen, verdeeld over vestigingen in zestien landen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Helsingborg (Zweden).

Foxray, in 2001 gestart vanuit Norderstedt, ontwikkelt en levert de softwaresuite Xbound , waarmee bedrijven hun binnenkomende informatiestromen kunnen beheren. Xbound zal worden geïntegreerd met de Readsoft-oplossing Documents. Een van de eerste klanten was de Nederlandse helpdeskdienstverlener Cendris dat de software gebruikt voor factuurverwerking.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4401945). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.