Managed hosting door True

Jaaromzet Aladdin groeit met 26 procent

 

Aladdin Knowledge Systems, leverancier van beveiligingsoplossingen voor software en internetcontent, heeft zijn resultaten bekendgemaakt voor het vierde kwartaal van het fiscale jaar 2004, dat eindigde op 31 december 2004. Ook zijn vandaag de jaarcijfers gepubliceerd.

De omzet in het vierde kwartaal van 2004 kwam uit op 18,8 miljoen dollar, bijna 25 procent hoger dan dezelfde periode vorig jaar. De nettowinst van dit kwartaal bedroeg 2,6 miljoen dollar, ofwel 20 dollarcent per aandeel. In hetzelfde kwartaal een jaar eerder rapporteerde Aladdin een nettowinst van 1,2 miljoen dollar.

Over 2004 behaalde Aladdin een omzet van 69,1 miljoen dollar, 26,3 procent meer dan dezelfde periode vorig jaar. De nettowinst voor deze periode kwam uit op 8,8 miljoen dollar, ofwel 68 dollarcent per aandeel.

Yanki Margalit, CEO van Aladdin: ‘Elke productlijn heeft het afgelopen jaar groei vertoond. In het segment Software Digital Rights Management (DRM) hebben we in het vierde kwartaal 16,2 procent meer omzet behaald dan vorig jaar. Daarnaast zijn de verkopen in het Enterprise Security segment met 53,1 procent gestegen. De groeitrends voor 2005 in zowel de DRM-markt als de markt voor internetbeveiliging stemmen ons positief om ook dit jaar onze marktpositie te versterken.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/439872). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.