Managed hosting door True

Lite-On IT sluit overeenkomst met HP

 

Lite-On IT heeft een overeenkomst gesloten met Hewlett-Packard om wereldwijd DVD-branders onder het HP-logo te gaan leveren.

Door deze overeenkomst is Lite-On IT officieel gemachtigd om DVD-branders onder het HP-logo te verkopen. Lite-On IT wordt verantwoordelijk voor alle aspecten van het verkopen van de DVD-branders op zowel de consumenten- als de zakelijke markt. Het bedrijf zal de producten onder het HP-logo en strenge kwaliteitsnormen produceren, kwalificeren, ondersteunen en distribueren. Lite-On zal zijn eigen verkoopkanalen gebruiken om DVD drives te distribueren in de EMEA-regio.

HP blijft eigenaar van de product roadmap, het ‘go-to-market’-plan en de klanttevredenheid. HP zal participeren in klantmeetings en alle optical drive-producten testen om een hoge kwaliteit te garanderen. Daarnaast blijft HP investeren in research en development voor toekomstige producten. Alle toekomstige producten blijven beschermd door het HP-logo en moeten voldoen aan de test- en kwaliteitsnormen van HP.

HP’s huidige productportfolio van DVD-branders zal volgens HP’s bestaande processen beheerd worden tot het einde van de economische levensduur. Lite-On IT zal beginnen met de verkoop aan distributeurs en resellers van de volgende generatie DVD-branders met de nieuwe LightScribe-technologie. De eerste producten uit de overeenkomst met Lite-On zullen in maart 2005 in Europa geïntroduceerd worden.

De kracht van deze overeenkomst komt voort uit Lite-On IT’s ervaring in de Europese DVD-markt en sterke aanwezigheid in het kanaal, samen met HP’s positie als het leidende merk in de consumentenmarkt voor desktops, draagbare apparatuur en printers. Dankzij deze overeenkomst kunnen beide bedrijven hun focus op de consumentenmarkt vergroten en tegelijkertijd HP’s zakelijke klanten blijven bedienen.

Deze overeenkomst maakt Lite-On IT en HP nummer 1 in de wereldwijde DVD-markt. De eerste DVD-brander met HP-logo die door Lite-On IT op de markt gebracht zal worden is de HP dvd640i DVD Writer. Deze 16x, double-layer, dual-format DVD-brander is voorzien van LightScribe-technologie en zal vanaf maart 2005 in de winkels liggen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/439745). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.