Managed hosting door True

Lexmark bundelt organisatie Benelux

 

Met ingang van januari 2005 heeft Lexmark, leverancier van printers en printoplossingen, haar activiteiten in de Benelux geïntegreerd binnen één organisatie.

De leiding van Lexmark Benelux ligt in handen van Steve Purdy, tot nu country general manager bij Lexmark Nederland. De reden voor de consolidatie is enerzijds een toenemende focus op high-end oplossingen als documentmanagement en de noodzaak om de daartoe benodigde interne kennis en ervaring beter te kunnen centraliseren. Anderzijds is het zo dat een steeds groter deel van de printoplossingen met partners worden afgehandeld, partners die deels ook in Benelux-verband actief zijn.

Steve Purdy, general manager Lexmark Benelux: ‘Voor Lexmark geldt dat onze kantoren zo efficiënt mogelijk moeten werken en steeds wordt gekeken hoe we op de beste manier onze markt kunnen bedienen. Na een aantal jaren geopereerd te hebben met twee afzonderlijke landenorganisaties, denken we nu sterker en efficiënter te kunnen werken vanuit één organisatie, die overigens wel vanuit twee vestigingen blijft werken, in Naarden en Zaventem. Door de plaatselijke contacten voor verkoop en ondersteuning wordt de Lexmark visie “Customers for Life” gerespecteerd.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/439500). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.