Managed hosting door True

Detron beheert ICT voor RTL

 

Detron wordt de nieuwe ict-partner van commerciële omroep RTL. De ict-dienstverlener neemt het beheer van de servers en netwerken op zich. Detron werd gekozen na een tender waaraan acht partijen meededen. Het bedrijf won het selectietraject vanwege zijn ervaring en flexibele beheeraanbod, aldus RTL.

Marco Lesmeister, algemeen directeur van Detron ICT Solutions, noemt RTL een mediabedrijf dat voorop loopt in techniek en innovatie. Het bedrijf heeft zijn offerte hierop afgesteld en biedt een volcontinue 24X7-ondersteuning.

Volgens Lesmeister speelt in de keuze voor zijn bedrijf ook mee dat de omvang van Detron goed past bij die van RTL. De omroep verwacht daardoor dat medewerkers sneller de behoeften en wensen op ict-vlak begrijpen dan bij grote dienstverleners.

Detron krijgt in ieder geval te maken met een vrij nieuwe infrastructuur. Het betreft onder andere een vast en draadloos netwerk van HP, een vpn van Juniper, unified communications van Avaya en een dataopslagomgeving van NetApp. Telindus-ISIT leverde vorig jaar mei deze nieuwe infrastructuur aan RTL.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4382877). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.