Managed hosting door True

Verhuurder Capgemini-pand vecht verhuizing aan

 

De huidige verhuurder van het Capgemini-pand op het Utrechtse industrieterrein Papendorp CBRE vecht de verhuizing van de ict-dienstverlener naar Leidsche Rijn aan. Het vastgoedfonds meent dat het op oneerlijke wijze moet concurreren met ontwikkelaar AM Vastgoed nu gemeente Utrecht 15 procent korting verleent op de grondprijs in Leidsche Rijn.

CBRE claimt geen eerlijke kans te krijgen om Capgemini een aanbod te doen in de bestaande bouw. Het vastgoedfonds is op zich niet tegen de verhuizing van Capgemini naar Leidsche Rijn, maar meent dat in de huidige situatie concurrent AM Vastgoed door de gemeente wordt geholpen waardoor er een lagere huurprijs kan worden aangeboden.

Het nieuwe hoofdkantoor van Capgemini in Leidsche Rijn ligt pal aan de A2, vlak in de buurt van softwarebedrijf Oracle, en grenst aan een nieuw te bouwen NS-station. Capgemini verhuist omdat het nog te bouwen kleinere pand beter geschikt zou zijn voor de invoering van het flexibele 'nieuwe werken' dan het huidige onderkomen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4382852). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.