Managed hosting door True

CTX benoemt nieuwe CEO voor Europa

 

CTX, de monitorspecialist, heeft Jim Chen aangesteld als Europese president en CEO.

Deze aanstelling volgt op Chen’s succes als president en CEO bij CTX in de Verenigde Staten, waar hij een omzetgroei van 35 procent realiseerde. In zijn nieuwe rol richt Chen zich op het versterken van het merk CTX in Europa en het vergroten van het marktaandeel in de verschillende lokale markten.

Chen zal zijn functie uitoefenen vanuit het hoofdkantoor in Eindhoven. In eerste instantie ligt zijn focus op het herstructureren van de Europese logistiek en klantenservice. Deze activiteiten zullen worden samengebracht in het European Service Centre, dat als doel heeft de Europese klanten en resellers te ondersteunen. Het Service Centre zal in-house worden gevestigd in het Nederlandse kantoor van CTX om de efficiëntie te verbeteren vanaf het eerste kwartaal in 2005.

Chen beschikt over ruim 20 jaar ervaring als zakelijk leider met veel ervaring in sales, marketing, strategische planning en operationeel management. Hij begon in 2001 bij CTX als vice-president sales en marketing. Door zijn uitstekende prestaties werd Chen in 2002 benoemd tot president en CEO bij CTX Technology Corporation in de US.

‘CTX Europa heeft een sterk team, een goede propositie en een enorm groeipotentieel,’ zegt Chen. ‘Ik kijk ernaar uit om op deze sterke punten voort te bouwen en zowel groei binnen de bestaande klantenkring als een uitbreiding naar nieuwe klanten in Europa te realiseren.’

‘Chen heeft zich reeds bewezen op het gebied van brand management en het generen van sales,’ zegt Marlies Smeenk, European marketing manager bij CTX Nederland. ‘Zijn vaardigheden zijn van absolute toegevoegde waarde voor de bestaande structuur in Europa. Zijn aandacht zal uitgaan naar de ontwikkeling van een centraal European Service Centre en het realiseren van meer sales binnen deze regio. We kijken uit naar zijn bijdrage aan onze Europese bedrijfsvoering.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/438003). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.