Managed hosting door True

ACAL distribueert Funk Software

 

ACAL gaat de beveiligingsoplossingen voor RADIUS/AAA en draadloze LAN (WLAN) van Funk Software distribueren in de Benelux.

Naast de distributie biedt ACAL resellers ook implementatiediensten, training en onderhoudscontracten. Funk ontwikkelt Odyssey, een end-to-end-beveiligingsoplossing voor de draadloze 802.11x-standaard, Steel-Belted Radius, de RADIUS/AAA-server en de remote controle-software Proxy. Radius (Remote Authentication Dial-in User Service) centraliseert de authenticatie, authorisatie en accounting (AAA) van remote of draadloze LAN-gebruikers die verbinding maken met een netwerk. Odyssey en Steel-Belted Radius zijn Radius-servers die de AAA bij bedrijven centraliseren. De Proxy-productlijn van Funk Software is remote controle-software waarmee een gebruiker zijn pc kan inzetten om een andere computer te besturen. ‘Naast het feit dat ACAL onze oplossingen breder kan uitzetten in de Benelux-markt, biedt het bedrijf Funk een sterke toegevoegde waarde,’ zegt Johan Custers, director of European operations van Funk Software. ‘Dit doordat ACAL resellers ondersteunt bij de implementatie en het onderhoud van de Funk-oplossingen. Daarnaast biedt het bedrijf trainingen om onze oplossingen op de juiste wijze in te zetten.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4380). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.