Managed hosting door True

IntraData en Centric breiden samenwerking uit

 

Document management-leverancier IntraData en ict-dienstverlener Centric hebben hun samenwerking uitgebreid met het digitale personeelsdossier. Centric biedt organisaties hiermee de mogelijkheid niet alleen salarisgegevens, maar ook alle relevante personeelsdocumenten online te beheren en toegankelijk te maken voor medewerkers.

IntraData, onderdeel van de Solipsis-groep, en Centric werken sinds 1999 samen op het gebied van digitale archivering van salarisoutput aan klanten. Deze uitbreiding van de samenwerking voorziet in groeiende behoefte aan tijd- en plaatsonafhankelijk werken. Bovendien is er minder fysieke ruimte nodig voor archivering.

Selfservice

Alle relevante documenten van een medewerker, zoals het cv, de arbeidsovereenkomst en de VOG-verklaring zijn online beschikbaar. Dit maakt informatie delen, archiveren en terugzoeken gemakkelijker en levert dus een kostenbesparing en tijdwinst op. Nico Konijnenberg, salesmanager bij Centric: ‘Klanten willen meer invulling geven aan de ambitie van selfservice en door de eenvoudige ontsluiting van informatie richting medewerkers en management, kan een afdeling P&O zich meer richten op haar kernactiviteit.'

Met de oplossing van IntraData kunnen organisaties de gehele documentarchivering en -distributie en de afhandeling tussen aanbieder en afnemer rechtsgeldig gedigitaliseerd afhandelen. Dit komt mede voort uit in juni 2010 aangenomen wetgeving, waarmee het digitale document juridisch gelijkgesteld is aan de papieren tegenhanger.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4377580). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.