Managed hosting door True

Telindus ISIT levert Avans opslaginfrastructuur

 

Handen schudden

Netwerk- en opslagdienstverlener Telindus ISIT gaat de komende twee jaar de storage- en back-upinfrastructuur van Avans Hogeschool uitbreiden en vervangen. Het gaat om het leveren van NetApp- en CommVault-producten en -diensten. Het contract kan twee keer met een jaar worden verlengd. Het is niet bekend welke waarde de klus vertegenwoordigd.

De gevraagde dienstverlening bestaat voornamelijk uit het onderhouden van de storage- en back-upapparatuur, inclusief gerelateerde software van de installed base. Daarnaast gaat het om het incidenteel adviseren, het incidenteel inzetten van medewerkers op detacheringbasis en het verzorgen van de inkoop van apparatuur en software voor vervanging en uitbreiding.

De keuze voor Telindus ISIT werd voor drie kwart gemaakt op basis van het leveren van kwaliteit. Het overige kwart dat meespeelde in de beslissing was op basis van prijs. Telindus ISIT neemt alle Avans-locaties in Breda, Tilburg en Den Bosch onder handen.

Qi ict en Palo Alto Networks

Avans Hogeschool is druk bezig met vernieuwing van zijn ict-infrastructuur. Zo werd eind januari 2012 ook al een samenwerking aangegaan met de Delftse systeemintegrator Qi ict. Dit bedrijf gaat een nieuw firewall-cluster implementeren bij de school. Hiervoor worden de nieuwe next generation firewall-oplossingen van Palo Alto Networks gebruikt. Met deze producten kan Avans Hogeschool zijn studenten een betere beveiliging en beschikbaarheid van de Wi-Fi-netwerken bieden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4375831). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.