Managed hosting door True

Vikram Kapoor vertrekt als CEO van iSense

 

Vikram Kapoor

iSense-oprichter Vikram Kapoor

Grondlegger Vikram Kapoor van ict-detacheerder iSense neemt na dertien jaar afscheid als directeur. Begin dit jaar heeft hij zijn taken overgedragen aan Vincent Day en Adri├źnne Warso. Beiden waren al partner in de onderneming. Kapoor blijft als aandeelhouder en als lid van de raad van bestuur aan de onderneming verbonden.

Het nieuws over de wisseling van de wacht bij iSense werd op 1 februari 2012 bekend gemaakt. Kapoor blijft nauw bij de onderneming betrokken als aandeelhouder en lid van de raad van bestuur. Naast Kapoor zit daarin Hans Eizema, binnen iSense verantwoordelijk voor de financiën. De raad van bestuur komt zo vaak bijeen als nodig, maar minimaal een keer per maand.

Naast zijn taken in de raad van bestuur oriënteert hij zich op een nieuwe rol als investeerder in de ict-sector. ‘Voor mij is de volgende stap die van investeerder in bijzondere ict-bedrijven', zegt Kapoor.

Opvolgers

Zijn opvolgers Day en Warso werken al langere tijd bij iSense en waren al partner in de onderneming. Zij zullen het directeurschap van de onderneming gemeenschappelijk vervullen, naast hun andere rollen binnen de onderneming. Day en Warso hebben beiden carrière gemaakt binnen de afdeling sales van het bedrijf.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4375817). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.