Managed hosting door True

Centric nieuw in top drie ICT-dienstverleners

 

Centric uit Gouda heeft plaats drie bereikt in de jaarlijkse top veertig van grootste ict-dienstverleners van Nederland. De lijst is voor ict-vaktitel Computable samengesteld door de financiële experts van Mazars Berenschot Corporate Finance. Zij rangschikten de Nederlandse ict-dienstverleners op basis van de laatste omzetcijfers die de ondernemingen hebben bekend gemaakt.

Dienstverlener Centric stond een jaar geleden in de top veertig nog op een zesde plaats. De top drie van grootste dienstverleners bestaat in 2012 uit HP, KPN Corporate Market (voorheen Getronics) en Centric. Een jaar geleden werd de derde plaats nog bezet door Siemens IT Solutions & Services. Deze Siemens-dochter was toen juist verkocht aan Atos. Atos stijgt in de ranglijst van 2012 van de zevende naar de zesde plaats.

De jaarlijkse lijst van veertig grootste ict-dienstverleners is de basis voor een groot onderzoek onder Computable-lezers naar het imago en de prestaties van de verschillende ict-dienstverleners. Het onderzoek wordt uitgevoerd door marktonderzoeksbureau Motivaction. De onderzoeksresultaten worden gepresenteerd in de Computable ICT Services Guide, die op 4 mei 2012 verschijnt.

Sogeti

De hoogste binnenkomer in de top veertig is Sogeti op plaats dertien. Het is voor het eerst dat Computable Sogeti als zelfstandige onderneming opneemt..

Lees meer over en bekijk de volledige lijst van de veertig grootste ict-dienstverleners van Nederland.

De 10 grootste ict-dienstverleners 2012

ICT-dienstverlener2011
1HP1
2KPN Corporate Market2
3Centric6
4IBM4
5Capgemini5
6Atos7
7Accenture9
8Logica8
9Imtech ICT12
10Ordina10

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4373462). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Vacatures bij Centric
Dit artikel is nog niet vrijgegeven voor publicatie.

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.