Managed hosting door True

Sebastiaan Hooft adviseert startende ondernemers

 

Sebastiaan Hooft, voormalig medeoprichter van online reseller Centralpoint.nl nl, wordt betrokken bij Rockstart Accelerator. Dit nieuwe startup incubator programma helpt startende Europese ondernemingen bij het in de markt zetten van hun bedrijf.

De incubator maakt bekend dat een aantal mensen in de wereld van ondernemerschap en technologie het initiatief steunen en zich voor het incubator programma beschikbaar stellen als experts en entrepreneurs in residence, visiting advisors en als mentoren.

Het hoofdkantoor van Rockstart Accelerator is gevestigd in Amsterdam. Van hieruit zal aan 10 nieuwe, startende ondernemingen alle denkbare steun gegeven worden om internationaal door te breken. De hulp wordt o.a. verleend door mentoren die in totaal 100 dagen van hun kennis en ervaring zullen inzetten voor het realiseren van de ambities van de startende ondernemingen. Het programma zal worden besloten met een rondreis van 25 dagen langs bedrijven, succesvolle Amerikaanse ondernemers en investeerders in Silicon Valley, Californië.

Twee namen uit de wereld van de technologie gaan deze rol op dagelijkse basis vervullen. De taak van de expert en entrepreneur in residence is het begeleiden van de startup teams tijdens "office hours". De twee zullen dagelijks beschikbaar zijn voor het beantwoorden van vragen en het meedenken over oplossingen voor online-, retail- , management-, en vele andere vraagstukken. Door hun continue beschikbaarheid kan er optimaal gebruik worden gemaakt van hun kennis en vaardigheden. De expert en entrepreneur in residence van Rockstart Accelerator zijn:

Sebastiaan Hooft

Sebastiaan is medeoprichter van een van de grootste online retail sites voor hardware en sinds een tiental jaren een pionier in de Nederlandse online detailhandel.. Hij heeft een reeks van succesvolle internet-, mode- en mediabedrijven opgebouwd, dat leidde tot baanbrekende e-commerce successen in Nederland. Daarnaast adviseerde hij toonaangevende venture capital bedrijven over hun internet investeringen. Daarnaast werkte Sebastiaan op director's niveau voor een succesvolle onderneming die is opgenomen in de Deloitte Technology Fast 500. Sinds 2011 zet hij zijn vaardigheden in voor liefdadigheidsdoeleinden en maakt hij onderdeel uit van verschillende adviesraden van groeiende bedrijven. (entrepreneur in residence)

Joris van Heukelom

Joris is partner in MakerStreet. Hij bezit meer dan tien jaar ervaring in digitale media, o.a. als voormalig CEO van Sanoma Digital. Joris heeft uitgebreide in het begeleiden van jonge technologiebedrijven en zal een bron van informatie zijn voor de Rockstart-ondernemers op de gebieden van; productontwikkeling, het uitwerken van de ideale pitch en slimme ‘to-market'-strategieën. (expert in residence)

De Rockstart Accelerator Programma 2012 is voor startups uit heel Europa. De mogelijkheid tot inschrijven voor het programma eindigt op 31 januari 2012. Rockstart jouw bedrijf en meld je vandaag nog aan op http://www.rockstart.com/accelerator.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4372395). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.