Managed hosting door True

LeaseWeb gebruikt besturingssysteem CloudLinux

 

Hostingbedrijf LeaseWeb is een samenwerking aangegaan met softwareleverancier CloudLinux. Door deze samenwerking beschikt LeaseWeb over het besturingssysteem CloudLinux, waarmee het zijn klanten meer controle over hun hostingomgevingen kan bieden.

Het CloudLinux-besturingssysteem biedt klanten, waaronder webhosting providers en software as a service (SaaS)-leveranciers, de mogelijkheid om x86-servers van hun shared hosting-klanten in een betrouwbare omgeving te beheren, aldus Leaseweb. 

Daarnaast profiteren hostingbedrijven van meer veiligheid en stabiliteit binnen het door CloudLinux-besturingssysteem ontwikkelde lightweight virtual environment (lve). Deze omgeving stelt systeembeheerders in staat de cpu, het geheugen en verbindingen van alle afnemers te controleren. Ze voorkomt dat één website de server vertraagt of uitschakelt.

Licenties voor het CloudLinux-OS kunnen rechtstreeks via de website van LeaseWeb aangeschaft worden. Bestaande klanten kunnen hun infrastructuur via de klantportal van LeaseWeb licentiëren.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4371949). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.