Managed hosting door True

Ingram Micro distribueert Kobo

 

Ingram Micro distribueert de Kobo eReader Touch Edition. Het Kobo assortiment zal in 2012 worden uitgebreid met o.a. de Kobo Vox Tablet, accessoires, etc. Met Kobo springt Ingram Micro in op de nieuwste ontwikkeling op het gebied van e-reading. De samenwerking komt voort uit het Europese contract tussen Kobo en Ingram Micro, waarmee de distributeur het alleenrecht heeft gekregen.

Kobo heeft de grootste e-book store (2,5 miljoen titels) wereldwijd en is erg succesvol in de verkoop van de E-Ink eReader. De Kobo eReader is een ‘open' reader, waarop meerdere e-book formats gelezen kunnen worden, ook boeken die bij andere e-book winkels gekocht zijn.

Remco van Zutphen, Business Manager Mobility bij Ingram Micro: 'Kobo is een perfecte uitbreiding van ons aanbod naar resellers. Het concept van Kobo is succesvol gebleken en ik ben dan ook trots dat wij als enige distributeur Kobo gaan voeren. Het helpt ons eveneens om onze propositie van Advanced Solutions nader te onderschrijven.'

Ingram Micro Advanced Solutions
Voor Ingram Micro is de samenwerking met Kobo een belangrijke volgende stap in de Advanced Solutions strategie. De distributeur kondigde in september vorig jaar aan definitief in te zetten op Value en daarin te investeren.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4371431). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.