Managed hosting door True

Ctac draagt CFO uit vastgoedsector voor

 

CTAC

Ict-dienstverlener Ctac uit Den Bosch draagt een nieuwe financieel directeur voor. Het gaat om Douwe van der Werf (57). Van der Werf werkte eerder als financieel bestuurder voor vastgoedfonds Breevast en ingenieursbureau Grontmij. Van der Werf vervangt Jan-Willem Wienbelt die het bedrijf eind 2011 verliet na een verschil van inzicht met de raad van commissarissen.

De nieuwe Ctac-cfo begint op 1 april 2012 aan zijn functie. De benoeming wordt op 16 mei 2012, tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouder voorgelegd aan de aandeelhouders.

De raad van bestuur bestaat sinds het vertrek van cfo Wienbelt alleen uit algemeen directeur (ceo) Henny Hilgerdenaar. Hilgedenaar neemt tot april 2012 de taken van financieel directeur waar. In augustus 2011 stapte cio Harry van Groenendael uit de directie en kreeg een andere functie binnen het bedrijf.

De raad van commissarissen van Ctac bestaat uit Herman Olde Hartmann (directeur van Financieel Bedrijfsmanagement (FBM), Ed Kraaijenzank (financieel bestuurder bij Avebe) en Hans Jägers (hoogleraar bedrijfskunde aan de Universiteit van Amsterdam).
Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4370608). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.