Managed hosting door True

Avanade en Microsoft werken samen rond big data

 

Avanade, aanbieder van zakelijke technologie-oplossingen en managed services, heeft onlangs een strategische samenwerking met Microsoft aangekondigd. De samenwerking behelst de ontwikkeling en levering van Business Intelligence- en data warehouse-oplossingen op basis van Microsoft SQL Server.

Met de nieuwe toepassing kunnen organisaties hun it-infrastructuur eenvoudig uitbreiden om tegemoet te komen aan de toenemende behoefte van organisaties om grote hoeveelheden data om te zetten in relevante informatie, aldus de twee partners

Microsoft en Avanade werken samen aan de ontwikkeling van branchespecifieke oplossingen speciaal voor de nieuwe Data Warehouse-applicatie, die geoptimaliseerd is voor de SQL Server 2008 R2 Parallel Data Warehouse-toepassing. Deze toepassing ondersteunt organisaties bij het beheren van hun data, zowel op eigen locaties als via cloud computing. Avanade zal de nieuwe oplossingen introduceren in sectoren zoals retail en financiële dienstverlening.

In het kader van deze overeenkomst richt Avanade een specifieke SQL Server Appliance-tak op, om oplossingen en diensten te ontwikkelen voor de wereldwijde markt. Daarnaast traint Avanade meer dan 350 ontwikkelaars en sales professionals op het SQL Server-hardware-platform. Deze medewerkers kunnen zo het gezamenlijke aanbod en de verkoopinspanningen ondersteunen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4370010). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.