Managed hosting door True

Iv-Software en IBL-Software hokken samen

 

Handen

Ict-leveranciers Iv-Software uit Papendrecht en IBL-Software uit Breda trekken sinds begin dit jaar samen op. Beide bedrijven zijn dochterondernemingen geworden van IBL-Groep. De vestigingsplaats is Breda. In het kader van de transactie neemt Iv-Groep, moederbedrijf van Iv-Software, deel in IBL-Groep. Iv-Software levert onder de naam Octopus software voor vergunningen en bezwaarschriften. IBL-Software biedt oplossingen aan op het gebied van klantrelatiebeheer, webontwikkeling en narrowcasting.

Door de samensmelting verwachten beide partijen een sterker bedrijf op de (overheids)markt te kunnen neerzetten met een breder aanbod aan producten en diensten. De verdere ontwikkeling van het product Octopus zal op het geïntegreerde klantcontactcenter (kcc) worden gericht. Bij veel gemeenten is de inrichting van een kcc een heet hangijzer.

Daarnaast zal systeemintegratie een belangrijk onderdeel van de activiteiten van de combinatie gaan worden. Ook worden er SaaS-oplossingen (software as a service) ontwikkeld voor middelgrote en kleinere overheidsorganisaties.

Iv-Software is actief sinds 1986 en richt zich met zijn software voor juridische zaken vooral op lokale overheden. IBL-Software bestaat sinds 1997 en biedt ict-oplossingen aan voor de gezondheidszorg, telecom en detailhandel.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4369909). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.