Managed hosting door True

Oprichters verlaten Peak-IT

'Mudde en Vervelde gaan zich richten op nieuwe projecten'

 

Ict-dienstverlener Peak-IT heeft afscheid genomen van oprichters Cok Mudde en Guido Vervelde. De oprichters van de ict-dienstverlener hebben hun aandelen in het bedrijf verkocht en trokken zich eerder terug uit de dagelijkse leiding van het bedrijf. Met de verkoop van de aandelen is de verbintenis met het dienstenbedrijf definitief verbroken. De dienstverlener meldt dat Mudde en Vervelde zich gaan richten op nieuwe projecten.

De oprichters hebben hun aandelen overgedragen aan Marco Verver. Verver was voorheen onder andere actief als directeur van SAP-dienstverlener Magnus. Hij treedt aan als ceo van de Peak-IT Groep en zal samen met algemeen directeur Maarten Cobelens Peak-IT aansturen.

Het in 2005 opgerichte Peak-IT heeft vestigingen in Rijswijk en Naarden en beschikt over een vestiging in Duitsland. Onder de groep vallen de werkmaatschappijen Peak-IT B.V. dat zich richt op ict-detachering en uitbesteding van servicedesks. Peak-IT Managed Services richt zich op support en beheer op afstand. Workstreampeople is gericht op Microsoft .Net en Sharepoint-ontwikkelwerk.

Mudde en Vervelde zijn ruim twintig jaar actief in de ict-branche en richtte eerder Rijnhaave Automatiseringsdiensten, Centric Automatiseringsdiensten en Macaw op.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4369104). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.