Managed hosting door True

Qi ict en Cryptocard sluiten partnerovereenkomst

 

Cryptocard, expert in authenticatieoplossingen, heeft een overeenkomst gesloten met de Nederlandse system integrator en security specialist Qi ict.

De bedrijven delen een visie dat kritische data continu en overal op een veilige manier beschikbaar moet zijn. Dat vormt dan ook het uitgangspunt voor de samenwerking. Qi ict breidt haar security portfolio met Cryptocard uit waardoor ze blijven voldoen aan de toenemende vraag naar veilige authenticatie voor ontwikkelingen als ‘bring your own device' en ‘het nieuwe werken'.

Met de Cryptocard Blackshield cloud oplossing beschikt Qi ict voor haar klanten over een veilige authenticatie omgeving die flexibel ingezet kan worden voor verschillende oplossingen. Het systeem is on demand vanuit de cloud beschikbaar zonder kosten voor infrastructuur waarbij per gebruiker wordt betaald. Het systeem heeft een SLA van 99.999 procent en kan binnen een paar uur opgezet worden. Daarnaast beschikt het over de grootste keuze authenticatietokens voor onder andere iPhone, android, Blackberry, SMS en kan gekozen worden voor de tokenloze methode grID.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4368944). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.