Managed hosting door True

Misco reikt de Supply Chain Awards 2012 uit

 

Misco Nederland, leverancier van computers, software, randapparatuur en supplies, heeft voor de negende keer de best presterende fabrikanten en distributeurs van Nederland bekroond met de jaarlijkse Misco Supply Chain Award. De grote winnaar dit keer is HP, die met een record aantal punten in maar liefst drie categorieën bovenaan eindigde.

Dit jaar zijn in de categorie ‘Computing' 12 fabrikanten gemeten. Opmerkelijk is dat Dell, die dit jaar pas voor de tweede maal gemeten is, kans heeft gezien direct een plek in de top drie in deze zware categorie te veroveren. Ook een aantal nieuwkomers doet het direct goed in onze peilingen en zijn in hun eerste jaar meteen op een derde plaats geëindigd: Nuance in de categorie ‘Software', Xerox in de categorie ‘Printing' en D-Link in de categorie ‘Networking'.

HP doet het dit jaar erg goed en gaat maar liefst in drie categorieën met de eerste prijs naar huis.

HP scoort vooral met de breedte van het assortiment, een goede beschikbaarheid van de contactpersonen, een groot aantal marketingacties gericht op eindgebruikers en een juiste prijs/prestatie- verhouding.

In de categorie ‘Broadline distributie' wint ETC voor het eerst in de historie van de Supply Chain Awards de eerste prijs. ETC heeft extra punten gewonnen bij de Misco-accountmanagers door een proactieve houding en goede bereikbaarheid. Juist deze punten maken dit jaar het verschil. Wat dat betreft heeft ETC kennelijk goed naar de gespecialiseerde distributeurs gekeken, die op deze aspecten meestal een uitstekende score halen.

De winnaars op een rij:

 • Beste in Computing: Hewlett Packard
 • Beste in Displays: Hewlett Packard
 • Beste in Printing: Hewlett Packard
 • Beste in Networking & Datacom: Netgear
 • Beste in Software: Microsoft
 • Beste in Overige Producten: Logitech
 • Beste Broadline distributeur: ETC Distribution
 • Beste Specialized distributeur: Intronics
 • Beste contactpersoon fabrikanten: Arend Karssies - Netgear
 • Beste contactpersoon distributeurs: Barteld Castelijn - EET-Holland
 • Beste marketing campagne: APC

Misco kent deze bekroningen toe op basis van de prestaties van de belangrijkste fabrikanten en distributeurs in het toeleveringskanaal. Deze prestaties worden gemeten volgens een methode die acht jaar geleden in samenwerking met Universiteit Nyenrode is ontwikkeld. De methode richt zich op factoren die belangrijk zijn binnen een toeleveringsketen zoals snelheid, informatie, bereikbaarheid, kwaliteit, flexibiliteit en kosten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4367096). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.