Managed hosting door True

Centralpoint.nl opent Belgische vestiging

 

De Nederlandse online reseller Centralpoint.nl heeft het kantoor Centralpoint.be in het Belgische Turnhout geopend.

Centralpoint.be word geleid door Martijn Zey en levert via http://www.centralpoint.be/ een assortiment aan computer- en ICT producten voor de Belgische markt.

Centralpoint.be richt zich op de online verkoop van notebooks, tablet PC's, desktop PC's, monitoren, software, PC-accessoires, mobiele telefonie, printers, netwerkproducten, een breed assortiment kantoorartikelen en alle mogelijke reserveonderdelen van ICT producten.

Internationale Expansie
Voor Centralpoint.nl is de nieuwe vestiging in België een stap in zijn expansie-strategie, aldus directeur Brian Speelman: 'We zijn uiterst tevreden met het resultaat wat we al 10 jaar neerzetten in Nederland, maar we zijn nog lang niet klaar. Als leverancier van 300.000 klanten in het MKB moeten wij telkens vernieuwen en vooruit lopen op de ontwikkelingen, zowel technisch als cosmetisch. Veel Nederlandse klanten hebben een vestiging of hoofdkantoor in België en vroegen ons of we ook in België konden leveren. Door een vestiging in België te hebben, met lokaal personeel, Belgische leveranciers en Belgische (azerty) producten kunnen we het gehele MKB (KMO) in België op een juiste manier beleveren'.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4366201). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Reacties

Martijn heel veel succes in Belgie.

Brian gefeliciteerd met deze uitbreiding.

Rob van den Boogaard
www.bcg-eprojects.nl

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.