Managed hosting door True

Triple P behaalt ISO 9001-certificaat

 

Certificaat

Infrastructuurdienstverlener Triple P heeft een ISO 9001-certificeringstraject succesvol afgerond. Daarmee toont het bedrijf uit Vianen aan dat het op een georganiseerde manier aan kwaliteitsmanagement doet. Volgens Triple P is met het behalen van het ISO 9001-certificaat een veranderingsproces afgesloten dat in 2009 werd ingezet.

Triple P is in 2009 gestart met een traject om de toekomst en de continuïteit van de onderneming te borgen. De kwaliteit van de dienstverlening moest omhoog en de bedrijfskosten omlaag. De infrastructuurdienstverlener sloot het boekjaar 2010 voor het eerst sinds jaren af met een nettowinst (1,3 miljoen euro), al bleef de omzet dalen (20,3 miljoen euro). De cijfers van het boekjaar 2011 zijn nog niet bekend, maar grootaandeelhouder en bestuursvoorzitter Fezi Khaleghi Yazdi van Triple P zegt dat nagenoeg alle doelstellingen van het in 2009 gestarte veranderingstraject zijn waargemaakt.

'Het behalen van het ISO 9001-kwaliteitskeurmerk is het voorlopige sluitstuk van onze transformatie', stelt hij. 'Wij tonen daarmee aan dat Triple P kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Tegelijkertijd zijn wij erin geslaagd de kosten zodanig te verlagen, dat wij onze concurrentiepositie in de markt hebben verstevigd. Deze transformatie biedt goede perspectieven voor 2012 en de periode daarna.'

Triple P is gespecialiseerd in advies, projecten, beheer en onderhoud op het gebied van ip-communicatie, netwerken en backofficeomgevingen. Er werken ongeveer honderd mensen bij het Vianense bedrijf.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4366005). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.