Managed hosting door True

SAP koopt trainingsoftware van Datango

 

Softwareleverancier SAP neemt voor een onbekend bedrag de trainingssoftware van het Duitse Datango over. Hiermee kunnen klanten beter getraind worden in hoe ze moeten werken met grootzakelijke applicaties, aldus SAP.

Datango is een Duitse softwarespecialist op het gebied van e-learning. Met de aankoop van de software wil SAP betere online trainingen en documentatie geven, waardoor gebruikers sneller aan de slag kunnen met de grootzakelijke applicaties van SAP.

Datango biedt onder andere software waarin wordt gedemonstreerd hoe een applicatie moet worden gebruikt. Dit moet klanten helpen in het besparen van kosten op het gebied van opleidingen. Ook moet de trainingsoftware leiden tot minder fouten en helpdeskverzoeken.

Het is nog onbekend of werknemers van Datango meegaan naar SAP. Datatango werd in 1999 opgericht en houdt kantoor in Berlijn. Datango werkt al jaren samen met SAP. Zo is de Datango software een onderdeel van de SaaS-oplossing SAP Business ByDesign.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4359179). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.