Managed hosting door True

Frank van der Ent directeur Tele2 Wholesale

 

Tele2 benoemt Frank van der Ent als de nieuwe directeur Tele2 Wholesale. De groothandel tak van Tele2 levert via een eigen glasvezelnetwerk diensten en capaciteit aan een groot aantal gerenommeerde nationale en internationale telecom aanbieders.

De afdeling levert een bijdrage aan de resultaten van Tele2 Nederland. De benoeming van een directeur wholesale is de volgende stap in de expansie en optimalisatie van de afdeling. Van der Ent zal plaatsnemen in het management team van Tele2 Nederland en rechtstreeks rapporteren aan CEO Günther Vogelpoel. Hij begint per direct aan zijn nieuwe functie.

In de zomer van 2011 werd BBned overgenomen door Tele2 Nederland. In de afgelopen maanden is er gewerkt aan de integratie van beide bedrijven. Daarbij zijn ook de wholesale activiteiten van BBned en Tele2 samengevoegd. CEO Tele2 Nederland Günther Vogelpoel: "Tele2 Wholesale beschikt over een landelijk dekkend hoogwaardig glasvezelnetwerk en een toegewijd team van specialisten. Met de jarenlange ervaring en het bewezen ondernemerschap van Frank van der Ent hebben wij nu alle ingredienten voor een nog succesvollere toekomst. Nu kunnen wij volop gaan inspelen op de grote kansen die wij zien in de wholesale markt."

Tele2 Nederland levert communicatie diensten aan meer dan een miljoen consumenten en bedrijven. Naast de directe levering aan de eindgebruiker heeft Tele2 ook een speciale tak die netwerkcapaciteit en oplossingen aanbiedt aan derden. Tele2 en is de op een na grootste wholesale aanbieder in Nederland.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4358461). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.