Managed hosting door True

Schneider Electric koopt beheersoftware van Viridity

 

Datacenter

Energie- en koelingspecialist Schneider Electric heeft het EnergyCenter 2.0-platform van Viridity overgenomen. Dit platform was het vlaggenschip van Viridity dat gespecialiseerd is in software voor data center infrastructure management (dcim). De oplossing geeft inzicht in het verband tussen fysieke infrastructuur, it-apparatuur en de applicaties die daar op draaien.

Met deze aankoop verwerft Schneider Electric de intellectuele eigendom en de software achter het Viridity EnergyCenter 2.0-platform. Deze technologie geeft door middel van auto-discovery van it-apparaten de mogelijkheid het capaciteits- en energieverbruik op apparaatniveau in het datacenter te optimaliseren.

De aankoop betekent een uitbreiding van Schneider Electric's StruxureWare for Data Center Operations DCIM-suite. Deze oplossing biedt dataverzameling, monitoring, automatisering, en plannings- en implementatiefunctionaliteiten. Hierdoor ontstaat een geïntegreerd beeld van de bedrijfskritische fysieke systemen in een datacenter.

Gebruikers van Viridity's EnergyCenter 2.0 software zullen voortaan worden ondersteund door Schneider Electric's wereldwijde service- en supportorganisatie.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4358427). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.