Managed hosting door True

Randstad verkoopt Indiase salarisverwerker

 

Uitzendreus Randstad heeft in India de verkoop afgerond van een klein onderdeel van de dochteronderneming Ma Foi Randstad. Het gaat om het deel dat zich bezighoudt met salarisverwerking en software hiervoor. Deze activiteiten zijn verkocht aan de Amerikaanse payrollinggigant ADP, waarmee het onderdeel al samenwerkte.

Over de omvang van de verkochte activiteiten doet Randstad geen uitspraken, zegt woordvoerder Frans Cornelis. 'Maar het is heel erg klein.' De software kwam bij Ma Foi Randstad terecht als onderdeel van een reeks overnames. Met de verkoop richt de Indiase Randstad-dochter zich weer op haar kernactiviteit - het werven, selecteren en plaatsen van personeel. Daarin is Ma Foi in India marktleider, aldus Cornelis.

Volgens ADP telt het overgenomen bedrijf Ma Foi Consulting Solutions 350 internationale en lokale klanten. Er werken zo'n tweehonderd mensen. ADP werkte al sinds 2009 met het bedrijfsonderdeel van Randstad samen, onder andere voor de marketing en het gebruik van de zogeheten Streamline-diensten van ADP.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4357276). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.