Managed hosting door True

Inter Access trekt zich terug uit België

 

Inter Access heeft zijn Belgische tak per 1 januari 2012 verkocht aan Laco. Alle tweeëntwintig medewerkers van Inter Access Belgium, gevestigd in Antwerpen, stappen over naar de nieuwe eigenaar. Laco is een it-dienstverlener uit Diegem waar honderdveertig mensen werken. Voor Inter Access betekent de verkoop van de Belgische activiteiten dat de focus volledig op de Nederlandse markt komt te liggen.

De aanleiding voor de verkoop is het ontbreken van samenhang tussen de Nederlandse en Belgische activiteiten. Daarnaast waren de Belgische activiteiten door hun relatief beperkte omvang kwetsbaar. In Laco, dat al ruim vijfentwintig jaar actief is op de Belgische ict-markt, vond Inter Access een geschikte koper. NIBC is in deze transactie opgetreden als financieel adviseur.

Op de Nederlandse markt richt Inter Access zich op vier geselecteerde marktsectoren: overheid, financiële dienstverlening, zorg en zakelijke dienstverlening. Binnen elke sector staan drie thema's centraal: klant/burgerbediening, collaboratie/samenwerking en efficiency. De automatiseerder verwacht de stijgende lijn uit 2011 dit jaar te kunnen voortzetten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4356175). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.