Managed hosting door True

Profict gaat verder als Trivento

 

Deal

Profict, Caerleon en Trivento Applicatiebeheer gaan samen verder onder de naam Trivento. Met de overname van Trivento Applicatiebeheer in maart 2011 kwamen de drie bedrijven al in volledig eigendom van Profict.

Vanaf het moment van de overname is gewerkt aan een nieuwe positionering van het consortium onder één naam. Uiteindelijk is gekozen voor Trivento vanwege de samenvoeging van drie (tri)bedrijven. De nieuwe organisatie heeft honderd professionals in dienst en heeft locaties in Reeuwijk, Bussum en Warnsveld. Trivento heeft onder andere De Nationale Postcode Loterij, Facilicom, Agis Zorgverzekeringen, Gemeente Amsterdam, Pon, FWG, Wehkamp, Electrabel en Selektvracht als klant.

In maart 2011 kocht Profict hostingbedrijf ZX uit de gezamenlijke joint venture, waardoor de dienstverlener Trivento volledig in handen kreeg. Deze joint venture werd in 2008 opgezet.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4354638). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.