Managed hosting door True

Dirk Wiersma manager sales operations Infotheek

 

Per 2 januari is Dirk Wiersma (52) in dienst getreden als Manager Sales Operations bij Infotheek. Zijn hoofdtaak is om een nieuw op te zetten Sales Operations vorm te geven aan de hand van de huidige Back Office- en Sales Support-afdelingen.

Wiersma komt over van Lenovo International BV waar hij vier jaar heeft gewerkt. De laatste twee jaar was hij werkzaam als Sales Operations Director in het Shared Service Center van Lenovo in Bratislava, Slowakije. In die rol stuurde hij 15 teams aan met in totaal 119 FTE. Daarvoor was Wiersma bij Lenovo in dienst als Operations Manager Mid Market EMEA. Voor zijn periode bij Lenovo was Wiersma dertien jaar actief in verschillende managementrollen bij HP en Compaq.

Manager Sales Operations Dirk Wiersma over zijn nieuwe uitdaging: "Ik kijk er naar uit om mijn ervaring op het gebied van operationele ondersteuning te benutten ten behoeve van de verdere groei van Infotheek. Met vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Spanje en Zweden heeft de Infotheek Groep zowel een lokaal als internationaal karakter en dat spreekt mij aan. Ik vind het daarnaast prettig dat ik meer als een ondernemer kan acteren, omdat ik dicht bij de klanten en verschillende Sales-afdelingen sta."

Chief Operations Officer Jordy Kool: "De afgelopen drie jaar zijn wij hard gegroeid op een stabiele en verantwoorde wijze. Deze groei willen we vasthouden, maar zonder aan kwaliteit in te boeten. De nieuw op te zetten Sales Operations-afdeling moet er voor zorgen dat operationele werkzaamheden voor onze Sales-afdelingen worden geminimaliseerd, dat de kwaliteit van offertes en orders waar nodig wordt verbeterd en dat de klanttevredenheid toeneemt. De ervaring die Dirk heeft opgedaan bij Lenovo, HP en Compaq zal hierbij key zijn."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4353328). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Reacties

Gefeliciteerd Dirk.

Dirk van Harte jongen.. leuke stap.

Congrats Dirk! Mooie move en welkom terug in NL.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.