Managed hosting door True

SAP-partners CSI en su53 fuseren tot Integrc

 

SAP-partners CSI Netherlands en het Britse su53 Solutions gaan samen op in het bedrijf Integrc. Het nieuwe bedrijf claimt met de fusie wereldwijd de grootste specialist te zijn op het gebied van governance, risk en compliance (grc) voor SAP-klanten.

De aandelen in Integrc zijn gelijk verdeeld over de aandeelhouders van zowel CSI Netherlands als su53. Het voltallige personeel en alle activa van deze twee bedrijven zijn geïntegreerd in het nieuwe bedrijf Integrc. De holding van Integrc is gevestigd in Den Bosch, de activiteiten worden uitgevoerd vanuit kantoren in het Verenigd Koninkrijk (Belfast, Birmingham en Londen), Nederland (Den Bosch) en een nieuwe vestiging in Singapore. Integrc heeft Werner van Haelst en Martyn Proctor benoemd tot ceo's om gezamenlijk het gefuseerde bedrijf te leiden.

Beide bedrijven werkten al drie jaar samen en met de fusie denken ze schaalgrootte te realiseren. Ook groeit de capaciteit van Integrc, waardoor er beter aan de kerncompetenties gebouwd kan worden. su53's SAP GRC en technische expertise, innovatie zoals dasboards, het support centre en SAP-partnerschap worden samengevoegd met CSI's projectmanagementvaardigheden in SAP security- en control-projecten, experttrainingen en kennis van auditing.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4352552). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.