Managed hosting door True

HP voegt IPG en PSG samen tot IPSG

 

Fabrikant HP blijft stuivertje wisselen met de verschillende business units. Volgens een bericht op de eigen website van HP worden de imaging & printing group en de personal systems group samengevoegd.

Via een persbericht op de eigen Amerikaanse website laat fabrikant HP weten opnieuw te gaan schuiven met de inrichting van het eigen bedrijf. Terwijl de markt net gewend is aan de verschillende pijlers waarop het bedrijf draait, wordt nu de imaging en printing group (IPG) samengevoegd met de personal systems group (PSG). De nieuwe groep gaat imaging en personal systems group (IPSG) heten. De exucutive vice president Duane Zitzner van de voormalige PSG gaat met pensioen en Vyomesh Joshi, executive vice president van IPG, zal de nieuwe club gaan leiden.

Om naar investeerders toe de benodigde transparantie van en zichtbaarheid op de financiële prestaties te behouden en geen verwarring te creëren blijft de financiële rapportage van HP ongewijzigd.

HP laat in het bericht weten dat het bereiken van een grotere efficiency, het versnellen van de groei en het versterken van de marktpositie de belangrijkste doelen zijn van de transformatie.

Alle producten van de twee voormalige groepen (printers, imaging, toebehoren, projectors, digitale camera's, desktops, notebooks, handhelds, personal storage en werkstations) vallen voortaan onder één groep: IPSG.

 

 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/435196). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.