Managed hosting door True

Exclusive Networks Group koopt distributeur TLK

 

TLK Distributions GmbH, de zeer succesvolle Value-Added distributeur van security en netwerk oplossingen voor de Duitse enterprise markt, is voor een onbekend bedrag overgenomen door de Exclusive Networks Group.

De acquisitie is een belangrijke mijlpaal in de lange termijn strategie van Exclusive Networks Group om de belangrijkste, pan-Europese Value Added Distributeur te worden met de kennis, relaties en commitment om hi-end probleemoplossende technologieën te verkopen en te ondersteunen welke veelal verkocht worden door hi-end gespecialiseerde locale distributeurs.
Exclusive Networks Group bestaat uit, in ieder land zelfstandig werkende distributie kantoren verspreid over meer dan 14 landen in Europa, waaronder Duitsland, Frankrijk, UK, Italië, Spanje, Portugal, België/Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Zweden, Finland, Oostenrijk en de landen in Noord-Afrika.

Het management team van TLK blijft verantwoordelijk voor Exclusive's Duitse operatie. Martin Twickler en Alexander Sprau zullen gezamenlijk de functie van CEO op zich nemen. De nieuwe Duitse dochteronderneming van de Exclusive Networks Group zal voorlopig blijven handelen onder de naam TLK.

Met de acquisitie van TLK zal de omzet van de Exclusive Networks Group groeien tot ongeveer €270 miljoen met 280 medewerkers en een enorme potentie voor verdere groei zowel nationaal als internationaal.
De acquisitie van TLK komt 6 maanden nadat Exclusive Networks Group de belangrijkste Value-Added distributeur VADition in de UK heeft overgenomen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4350918). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.