Managed hosting door True

Nieuwe baas IBM past managementteam aan

 

De kersverse IBM-Baas Virginia Rometty gooit de bezem door het managementteam van de it-gigant. Voor de functies verkoop, groeimarkten en diensten zijn nieuwe managers aangesteld. Zij moeten zorgen voor verdere groei van het bedrijf. Nieuwe IBM-topmanagers zijn onder andere een Peruaan en een vrouw uit Zuid-Afrika.

De eerste vrouwelijke ceo van IBM heeft de wijzingen op 3 januari 2012 in een brief aan het personeel aangekondigd. Bruno Di Leo wordt de nieuwe senior vice president van de afdeling IBM Sales and Distribution. De Peruaan Di Leo werkte eerder als general manager voor IBM's onderdeel Growth Markets, dat actief is in veertig landen en het afgelopen kwartaal 19 procent in omzet wist te groeien. Eerder werkte Di Leo als general manager voor IBM Noordoost-Europa en was hij baas van IBM Latijns-Amerika.

IBM's onderdeel Growth Markets Unit wordt nu geleid door James Bramante, die zijn standplaats in het Chinese Shanghai heeft. Bramante werkte eerder als general manager van IBM Zuidwest-Europa. Daarvoor was hij cfo van Pricewaterhouse Coopers Consulting (PwC).

De Zuid-Afrikaanse Bridget Van Kralingen wordt de nieuwe senior vice president van IBM Global Business Services (GBS), IBM's consultancy-onderdeel. Van Kralingen vervangt Frank Kern die na 35 jaar bij IBM te hebben gewerkt met pensioen gaat.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4350843). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.