Managed hosting door True

iPhone 5 komt in de herfst van 2012

 

De nieuwe Apple iPhone 5 komt ergens in de herfst van 2012 op de markt. Dit staat in een gelekte nota van de Amerikaanse investeringsbank Morgan Keegan. In dezelfde nota staat dat de smartphone iPhone 4S van Apple in het komende kwartaal nog heel wat marktaandeel gaat pakken.

Morgan Keenen volgt Apple en geeft adviezen over het aandeel. Onlangs presenteerde Morgan Keenen een analyse over de verkoopcijfers van Apple aan Amerikaanse media, zoals Bloomberg.

De Apple iPhone is een belangrijke melkkoe van Apple, aldus analist Tavis McCourt van Morgan Keegan. De investeringsbank gaat er van uit dat de iPhone in het volgende kwartaal bijna de helft van alle inkomsten van de elektronicagigant gaat vertegenwoordigen.

Morgen Keegan verwacht dat de iPhone in het vierde kwartaal van 2011 ongeveer 47,5 procent van Apple's omzet uitmaakt. Een jaar eerder was dit nog 39,1 procent. Het aantal verkochte iPhones stijgt in het eerste kwartaal van 2012 naar 29 miljoen stuks, aldus Morgan Keenan. 

Over de technische details van de iPhone 5 is nauwelijks nog iets bekend. Er bestaan alleen geruchten over een aluminium achterkant met rubber of plastic langs de zijkant.

Naast de iPhone 5 moet Apple TV (iTV) een belangrijke bron van inkomsten voor Apple worden in 2012.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4349946). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Reacties

Wat is een "melkoe"?

kijk maar eens om je heen....

Dit artikel is nog niet vrijgegeven voor publicatie.

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.