Managed hosting door True

Winvision en Interoute kiezen voor samenwerking

 

Samenwerken

Winvision, ICT-dienstverlener gespecialiseerd in Microsoft-technologie, en Interoute, IAAS provider en operator van het grootste Europese nieuwe-generatie netwerk, zijn een samenwerkingsverband aangegaan. De beide ICT-bedrijven zijn aanvullend aan elkaar in dienstverlening, producten en marktsegmenten en zien grote synergievoordelen in het gezamenlijk opereren op projectbasis.

Winvision en Interoute werkten al samen tijdens diverse zakelijke projecten voor het outsourcen van complete IT-infrastructuren en -inrichtingen. Daardoor werd duidelijk dat de bedrijven elkaar uitstekend aanvullen in dienstverlening. Gezamenlijk kunnen zij bedrijven, instellingen en overheden complete, gehoste IT-omgevingen op maat bieden. Winvision is specialist in het ontwikkelen, implementeren en beheren van IT-oplossingen gebaseerd op het Microsoft-platform, Interoute heeft de kennis, het netwerk en de datacenters om elke infrastructuur te hosten. Bovendien is er een belangrijke klik tussen Interoute en Winvision in aanpak, kwaliteitsopvatting en bedrijfscultuur.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4349545). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.