Managed hosting door True

DDinformatica wordt DDi Document Software

 

DDinformatica uit Hoofddorp wijzigt de bedrijfsnaam in DDi Document Software. Met die naamsverandering wil de softwareleverancier zich meer profileren als leverancier van software voor documentbeheer. Halverwege 2012 komt ook een nieuwe reeks softwareproducten op de markt. De bestaande iFile-software wordt omgedoopt in DDi Document Software. Die software wordt dus aangepast aan de nieuwe bedrijfsnaam en huisstijl en krijgt nieuwe gebruikersschermen.

De huidige vier iFile-softwareproducten Archief, Dossier, Factuur, en Post worden omgedoopt tot DDi Archief, Dossier, Factuur, en Post. Daarnaast komt er een modulair opgebouwde suite voor documentbeheer op de markt. Dat document management systeem (dms) omvat de genoemde modules voor archivering, dossiervorming, facturatie en postverwerking die worden gekoppeld door een werkprocesvolgsysteem (workflow).

De softwareleverancier richt zich steeds meer op de digitale verwerking van documenten. Het in 1993 opgerichte bedrijf telt ongeveer zevenhonderd klanten. Het gaat voornamelijk om zorginstellingen, assurantietussenpersonen en onderwijsinstellingen. Bij het bedrijf werken ongeveer dertig mensen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4349279). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.