Managed hosting door True

Financieel topvrouw KPN zegt baan op

 

Telecomaanbieder KPN is zijn financiële topvrouw kwijtgeraakt. Cfo Carla Smits-Nusteling vertrekt op 1 april 2012, omdat zij zich volgens KPN niet kan vinden in de manier waarop het bedrijf wordt aangestuurd. KPN heeft sinds 1 januari een zogeheten topstructuur waar Smits-Nusteling moeite mee zou hebben.

Die topstructuur is verzonnen door ceo Eelco Blok. Het betekent dat de telecomaanbieder verschillende afdelingen binnen het bedrijf directer en efficiënter wil aansturen. KPN denkt daarmee sneller te kunnen inspelen op ontwikkelingen in de markt.

De vertrekkend cfo heeft gezegd geen vertrekvergoeding te willen ontvangen en wil ook geen variabele beloning over 2012. Smits-Nusteling heeft de plek bij KPN ongeveer twee jaar bekleed, maar ze vervulde daarvoor negen jaar diverse andere functies binnen het telecombedrijf.

Tijdelijke CFO's

Eric Hageman, topman van KPN België zal samen met Steven van Schilfgaarde, die het voormalig Getronics, nu KPN Corporate Market leidt, de functie van de topvrouw waarnemen. De telecomaanbieder wil zo snel mogelijk een vast persoon op de functie vinden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4348809). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Reacties

carla wilt geen vertrekvergoeding en geen bonus... zo kan het dus ook. zeer netjes van haar, zij stapt immers op.

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.